BMW X5 (F15) 40d xDrive

31,000 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
184056 km
Caroserie
SUV
Culoare
Negru
Cutie de viteze
Transmisie
4x4
Capacitate cilindrica
2993 cmc
Combustibil
Putere
313 cp
Emisii CO2
166 g/km
Postat
04.05.2024
Persoană de contact
Nume
Bogdan Balaban
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere
Sumar:
---------
De vanzare BMW X5 xDrive40d, in Timisoara, Judetul Timis, cilindree de 2993 cm3, putere de 313 CP, motorizare Diesel.
cutie de viteze Automata, consumul urban este de 7,20 l/100km, este inmatriculata, iar numarul de kilometri este de 184056 km. Culoarea masinii este Negru, caroseria este de tip SUV cu 5 portiere, 5 locuri, si are tractiune 4x4 (automat).
---------

Vând BMW X5 F15 xDrive40d 313HP. Sunt medic, nu samsar. Este mașina mea personală, achiziționată personal din Germania. Foarte bine întreținută, garaj, nefumător. Reviziile făcute mai des decât scrie la carte, cam la 12000-15000 km și doar cu piese originale. Mașina este produsă în septembrie 2016. Are foarte multe dotări : faruri Led adaptive cu senzor(sare singur faza scurtă/lunga, reglează singură intensitatea), night vision(detectează animale, pietoni, pericole, noaptea), suspensie adaptiva pe perne de aer(confortabilă), alarmă de fabrică, acces fără cheie, bare pe plafon, senzori de parcare - camere față/spate - camere 360gr, scaune seria 7 încălzite și electrice cu memorie, head-up display, senzori unghi mort în oglinzi, senzori de coliziune, lane assist, volan încălzit, pachet lumini, încălzire auxiliară care se pornește din aplicație de pe telefon, Apple CarPlay(puteți oglindi telefonul la mașină și folosi Waze, Google Maps). Vine cu roți de vară originale pe 19, le-am cumpărat noi(1500€) și anvelope vara noi runflat Michelin(1100€), cu senzori presiune - arată exact presiunea în fiecare roata. Vine și cu 4 jante originale de iarna pe 18 cu anvelope noi tot Michelin, senzori presiune. Extra mai am de rezervă 4 jante originale pe 18(mașina a venit cu set vara-iarna pe 18). Are 2 chei, toate actele, nu lipsește absolut nimic, inclusiv șurubelnița, compresor, extinctor, trusa medicală, antifurt roți. Extrem de întreținută.



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Judet
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.