Peugeot 208

7,999 €
Conditie
An fabricatie
Kilometri
170000 km
Caroserie
Culoare
Alb
Cutie de viteze
Transmisie
Față
Capacitate cilindrica
1499 cmc
Combustibil
Putere
102 cp
Norma de poluare
Euro 6
Emisii CO2
97 g/km
Postat
03.05.2024
Persoană de contact
Nume
AutoBune.ro
Nr. telefon
Informații adiționale
Descriere
Sumar:
---------
De vanzare Peugeot 208 Blue-HDi 100 Stop&Start Active, in Onesti, Judetul Bacau, motor de 1499 cm3, putere de 102 cai, motorizare Diesel, respecta norma de poluare Euro 6.
transmisie Manuala, consumul urban este de 4,30 l/100km, este inmatriculata, are un kilometraj de 170000 km. Masina are o culoare Alb, caroserie Masina de oras cu 5 portiere, 5 locuri, este de provenienta Franta si are tractiune Fata.
---------

PEUGEOT 208

An Fabricație 2020

Motor 1.5 HDI EURO 6

170.000 km ( carte service )

Cutie Manuală

Preț: 7.999 euro

GATA ECHIPAT PENTRU SCOALA DE SOFERI ( pedale,semnalizari,lumini) La Cerere se pot demonta pedalele din partea dreapta și luminile fără sa afecteze autoturismul

NAVIGATIE

AER CONDITIONAT

GEAMURI ELECTRICE

LUMINI ZI LED

OGLINZI ELECTRICE ÎNCĂLZITE

COMPUTER BORD

PILOT AUTOMAT

BLUETOOTH

ABS,ESP

SISTEM MULTIMEDIA

SENZORI PLOAIE SI LUMINI

www.autobune.ro

Bine ați venit În Parcul nostru Autobune, calitatea este prioritatea noastră numărul unu. Fiecare mașină este atent selectată și verificată pentru a te asigura că primești doar ce este mai bun. Oferim garanție pentru fiecare achiziție, pentru a-ți oferi pacea sufletească de care ai nevoie în timp ce îți alegi mașina perfectă. Încrederea ta este prețioasă pentru noi și suntem aici pentru a face întreaga experiență de cumpărare cât mai ușoară și mai plăcută posibilă. Iată ce vă oferim: Posibilitate Plată în Rate: • ✔️Fără Avans și Fără Giranți! • ✔️Rate Fixe • ✔️Aprobare Rapida în Maximum Două Ore! • ✔️Posibilitate Rambursare Anticipată fără Dobândă! Beneficii Extraordinare: ● Garanție Motor și Cutie! ●Numere Roșii pe Loc! ● Livrare Gratuită în toată ROMÂNIA ● Apel Video cu fiecare mașină ● Acceptăm și Persoane cu Istoric Negativ cu Avans de 30%! Transparență și Siguranță: • Km Reali (se trec în Factură)! • Garantăm Juridic Km! ● La cerere oferim Raport CarVertical GRATUIT ACCEPTĂM ȘI BUY-BACK



Sursa anuntului: autovit.ro, carzz.ro, bestauto.ro, olx.ro, etc.
Locație
Tara
Judet
Localitate
Expand Map

sau trimite pe mail

*linkul și detaliile anunțului sunt incluse automat în mesaj

Nume destinatar *
E-mail destinatar *
Numele tău
E-mail tău
Mesaj
Captcha *
Căută un oraș sau selectează din listă
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Select a label or click "Other" to send comments
Se încarcă...
Are you sure you want to cancel your report?
Nu
Click on the image to refresh the captcha.